Sisli

Subcon Turkey (01.12.2012) : Kazanan Projeler İle Sanayicilerin Nikahını Bakan Çağlayan Kıydı?

01.12.2012

İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin (İDDMİB), ilk kez düzenlediği’Metalik Fikirler 1. ArGe Proje Pazarı’nda ödüller sahiplerini buldu. Birçok kesimden rekor bir katılımla 410 başvurunun yapıldığı Proje Pazarı’na akademisyen kategorisinde yapılan 276 müracaat dikkat çekti. 37 üniversitenin proje gönderdiği yarışmada ilk sırayı 76 proje ile Sakarya Üniversitesi aldı.

Subcon Turkey Dergisi – 01 Aralık 2012 Cumartesi