Su ve Teknoloji Proje Yarışması

16.02.2017

Sakarya Üniversitesi ve SASKİ’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Su ve Teknoloji Proje Yarışması’na başvurular sürüyor. Son başvuru tarihi ise 1 Mart Çarşamba.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ‘Su ve Teknoloji Proje Yarışması’na başvurular devam ediyor.

SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Geleceğin bilim insanlarını keşfetmek, öğrencilere buluş ve araştırma heyecanı katmak ve şehrin geleceğine katkıda bulunacak eserler ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya başvurular devam ediyor.

SAÜ Mühendislik Fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik yarışma, içmesuyu üretimi, içmesuyu ve atıksuların iletimi, içmesuyu dağıtımı, atıksuların çevre ile uyumu, su makinaları tasarımı, çevre yönetimi, Sapanca Gölü, enerji verimliliği ve abone hizmetleri gibi konuları kapsıyor.

Öğrencilerin en fazla 3 kişilik gruplar halinde katılabileceği yarışma için başvuru formu, 1 Mart Çarşamba gününe kadar www.sakarya-saski.gov.tr web sitesindeki “Su ve Teknoloji Proje Yarışması” sekmesinden doldurmaları gerekiyor.

‘Su ve Teknoloji Proje Yarışması’nda ödüller ise şu şekilde;

1. Olan Projeye: 5000 TL

2. Olan Projeye: 3000 TL

3. Olan Projeye: 2000 TL

Ayrıca 1 projeye de mansiyon ödülü olarak 1000 TL verilecektir.

Başvuru için tıklayın