STMF Öğrencilerinin Çalışmaları Belçika’da Sergilenecek

17.02.2020

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) öğrencilerinin çalışmaları, Belçika’da düzenlenen afiş yarışmasında sergilenecek.

SAÜ STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü dördüncü sınıf Grafik Atölyesi öğrencileri Hakan Nergiz ve Erdoğan Küçükal’ın afiş çalışmaları, Blank Poster’in düzenlediği uluslararası afiş yarışmasında sergilenmeye hak kazandı.

Yapılan değerlendirme sonucunda seçilen ızgara (grid) temalı 170 çalışmanın yer aldığı sergi, “Fig.4 Festivali” kapsamında Belçika’nın Liège kentinde açıldı.

Sergiye ilişkin ayrıntılı bilgiye https://blankposter.com/exhibition/fig-liege/ adresinden ulaşılabilir.

17-02-2020 / ST