Rüzgarlı

Spor Bilimleri Fakültesi’ne Ödül

24.05.2016

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mehmet Mert Yiğit ile öğretim üyeleri Doç. Dr. Hakan Kolayiş ve Yrd. Doç. Dr. İhsan Sarı, 9. Uluslararası Katılımlı Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi’nden ödül ile döndü.

İstanbul’da 12-14 Mayıs tarihleri arasında Spor Bilimleri Derneği ve Haliç Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan 9. Uluslararası Katılımlı Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi’ne katılan Yiğit, Doç. Dr. Kolayiş ve Yrd. Doç. Dr. Sarı,  sporda psiko-sosyal alanlar kategorisinde ‘en iyi sözel bildiri’ ödülünü aldı.

24-05-2016 / ST