Sosyal Hizmet Bölümü’nden Sonbahar Şenliği

Sosyal Hizmet Bölümü’nden Sonbahar Şenliği
21.12.2016
1.086
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü, “Sosyal Hizmet Bölümü Sonbahar Şenlikleri” adlı bir etkinlik düzenledi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yusuf Genç yaptı.

Etkinliğin final sınavı öncesinde öğrencilere moral ve motivasyon vermek amacıyla düzenlendiğini ifade eden Doç. Dr. Genç, “Ülkemizde hepimizin de bildiği bir takım olumsuzluklar yaşanmaktadır. Ülkemizin gelişmesini engellemek üzere, değişimi durdurmak üzere atılan adımları görüyoruz. Bunların son bulmasını diliyoruz. Bizler işlerimize devam edeceğiz ve sizlerin en iyi şekilde eğitim görmeleri için çabalayacağız. Bu anlamda geçen sene gerçekleştirdiğimiz etkinliği bu sene de tekrarlayıp, final sınavları öncesi motivasyonlarınızı yükseltmeyi istedik” diye konuştu.

Sosyal Hizmet Bölümü ve Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirilen etkinlikte, Grup CTE de sahne aldı. Etkinlikte sahne alan öğrencilere ve Grup CTE’ye, etkinliğin sonunda Doç. Dr. Yusuf Genç tarafından çiçek takdim edildi.

21.12.2016- ŞB


1.086 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.