Sol (21.12.2012): Demokrasi ve Özgürlük

21.12.2012

Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Topluluğu, ” Demokrasi ve Özgürlük ” söyleşisi düzenliyor. Yurtseverler ve aydınların taleplerine karşı, gittikçe otoriterleşen yürütme ve yozlaşan hukuk sistemi, demokrasi ve özgürlükler bağlamında, eski YARSAV Başkanı CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan ile konuşulacak. ” Demokrasilerde adının başında özel olan hiçbir şey demokratik değildir. Özel yetkili mahkeme ceza yargılamasının sanığa sağladığı güvenceleri kısıtlar ” diyen Tarhan, saat 19. 00’da, Sakarya Üniversitesi Kültür Ve Kongre Merkezi Salon 1’de olacak.

Sol Gazetesi – 21.12.2012