Sofuoğlu’ndan Lösemili Çocuklara Destek

Sofuoğlu’ndan Lösemili Çocuklara Destek
06.04.2017
663
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından lösemili çocuklara kan bağışı amacıyla “Bir Selfie’de Kan Ver” isimli bir sosyal sorumluluk projesi düzenlendi. Projeye Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da destek verdi.

Adapazarı Kültür Merkezi önünde stant açan öğrenciler, vatandaşları bilgilendirerek kan vermeye davet etti. Kenan Sofuoğlu da öğrencilerin oluşturduğu standa gelerek etkinliğe destek verdi. Lösemi hastası 4 yaşındaki Ece Aktaş ile sohbet eden Sofuoğlu, Aktaş’ın yaptığı resimleri inceleyerek kan bağışında bulunan katılımcılara imza verdi.

Sofuoğlu, bu tür etkinliklere elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını belirterek, “Sonuçta Sakarya’da yaşayan biriyim. Burada yapılan bu tür sosyal sorumluluk projelerine elimden geldiği kadar her zaman destek olmaya çalışıyorum” dedi.

SAÜ Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, projenin kan kanserini ön plana çıkarabilmek için okul öğrencileri tarafından yapıldığını söyleyerek, “Bugün burada toplanacak kanlar, kan kanseri olan insanların tedavilerinde kullanılmaya çalışılacak. Projenin amacı bu” ifadelerini kullandı.

06-04-2017 / ST


663 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.