Slayt Yarışması ve Kutlu Doğum Haftası

Slayt Yarışması ve Kutlu Doğum Haftası
19.04.2012
916
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Peygamber Efendimizi Anlatmaya Çalışan En Güzel Slayt Yarışması” sonuçlandı.

11 Nisan Çarşamba günü düzenlenen törenle ödülleri verildi. Sakarya Üniversitesi’nin değişik fakültelerinden otuz üç öğrencinin katıldığı yarışmada 1. Gülnihal ÖZKAN, 2. Recep KOCA, 3. Muhammed Rıdvan OKAN oldu. Jürinin özel takdiriyle 4. 5. ve 6.’ya da ödül verildi.

Ödül töreninde konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet GÜNAY bu türlü faaliyetlerin üniversite gençliğinin sosyalleşmesi için çok faydalı olduğunu söyledi. İlahiyat Fakültesi Vakfı Başkanı Doç. Dr. Ahmet BOSTANCI da vakıf olarak bu türlü yarışmaları desteklediklerini ifade etti. Ayrıca, yarışmanın düzenlenmesinde başta Doç. Dr. Ahmet Faruk KILIÇ olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. Dereceye giren slaytlar, Kutlu Doğum Programına katılanlardan tam not aldı. Kutlu Doğum Programında konuşan Doç. Dr. Muhittin AKGÜL, “O’na Her Zamankinden Daha Çok Muhtacız” konulu bir konuşma yaptı. Programda SAÜ. İlahiyat Fakültesi “Temaşa Tiyatro Topluluğu” da Peygamber Efendimizin Hadislerinden uyarlan “Kaya” isimli oyunu sergiledi. Bunlar da büyük bir beğeni ve dikkatle takip edildi.


916 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.