Siyasal Bilgiler Fakültesinden İki Etkinlik

17.10.2023

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı tarafından, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans salonunda iki etkinlik gerçekleştirildi.

Birinci etkinlikte, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığında görev yapan, Bilgi ve Belge Yönetimi Uzmanı Burak Çıtak, öğrencilere kütüphane imkanlarının kullanımına yönelik detaylı bilgilendirme sunumu yaptı.

İkinci etkinlikte ise Sakarya Murat Eğitim Kurumları İktisat Ana Bilim Dalından Soner Ulu tarafından, Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) hakkında öğrencilere kapsamlı bilgi verildi.

Ayrıca, SAÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Nurbanu Umman, KPSS sınavına ve kurum atamalarına dair tecrübelerini paylaştı.

Etkinlik soru ve cevap kısmını takiben, öğrencilere indirimli KPSS kursu ve kitap hediyesi çekilişiyle sona erdi.