Serdivan Bosna Sancak Derneği’nden Ziyaret

16.08.2013

Serdivan Bosna Sancak Derneği üyeleri, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını belirten dernek üyeleri, Rektör Muzaffer Elmas’a misafirperverliğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Rektör Prof. Dr. Elmas’ı, Sancak’a davet eden dernek üyeleri, “Sayın Elmas’ı misafir etmekten büyük mutluluk duyarız. Bugüne kadar yapılanları ya da yapılmayanları bir tarafa bırakıp bir İslam şehri olarak topraklarımıza sahip çıkacağız” şeklinde konuştular.

Sakarya Üniversitesi’nde yabancı öğrenci sayısının hızla arttığını ifade eden SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas, “Sancaklı öğrencilere lisans ve yüksek lisans programları konusunda her türlü kolaylığı göstereceğiz” diye konuştu.

Dernek üyesi gençlerin Türkçe ve Boşnakça söyledikleri ilahileri dinleyen Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, daha sonra dernek üyelerine hediyelerini takdim etti.

14/08/2013 – ST