SAÜ’den Pandemi Sonrası Ekonomi Modelleri Konulu Uluslararası Kongre

SAÜ’den Pandemi Sonrası Ekonomi Modelleri Konulu Uluslararası Kongre
26.11.2020
37.789
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Kazakistan Kyzlorda Korkyt Ata Üniversitesi ile ortaklaşa uluslararası bir kongre düzenleyecek.

Ekonomik Kalkınma ve Yasal Geliştirmenin Pandemi Sonrası Modelleri: Fırsatlar ve Riskler (Post-Pandemic Models of Economic Development and Legal Improvement: Opportunities and Risks – PMOR2020) adlı kongreye Türkiye, Kazakistan ve Rusya’dan katılımlar sağlanacak. Çevrimiçi (online) olarak 3 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek kongrede, pandemi süreci ve sonrası ekonomik durumun uluslararası düzeyde tartışılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Kongrenin düzenleyicileri olarak SAÜ SBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı ve kongrenin Türkiye Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çağlar Özdemir ile Kazakistan Kyzlorda Korkyt Ata Üniversitesi Ekonomi ve Hukuk Fakültesi Dekanı ve kongrenin Kazakistan Koordinatörü Dr. Nurlan Serikovich görev alıyor.

Kongreye ilişkin detaylı bilgiye kongrenin resmi web sitesi “http://www.korkyt.kz/Pmor20” adresinden ve “https://www.facebook.com/Univerpmor” sosyal medya hesabından erişilebilir.

26-11-2020 / ST


37.789 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.