SAÜ’de Yurtdışı Eğitim Günü

11.12.2015

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından ‘Yurtdışı Eğitim Günü’ isimli bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Yurtdışı Eğitim Günü’ isimli etkinliğe Eğitim Danışmanı Ceyhan İnci konuşmacı olarak katıldı.

Daha önce yurtdışında eğitim gören öğrencilerinden örnekler veren İnci, Erasmus, Master ve dil kursları hakkında bilgiler verdi.

Yurt dışı eğitim konusundaki tecrübelerini SAÜ’lü öğrenciler ile paylaşan İnci, ‘’Öğrencilik yıllarımda fazlasıyla zorluk çektim. Bu sebeple yurtdışında okumak isteyen öğrencilere elimizden geldiğince iyi imkân sağlamak, yardımcı olmak isteriz’’ dedi. Öğrencileri proje üretmeleri konusundan tavsiyelerde bulunan İnci, ‘’Yapılan projelerde öğrenciye desteğimiz tam. Öğrencilerin arkasındayız’’ şeklinde konuştu.

Soru-cevap kısmının ardından Ceyhan İnci’ye Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından hediye takdim edildi.

11.12.2015 – SA