SAÜ’de Yeni Bir Sergi Daha

12.04.2022

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanatta Yeterlilik Öğrencisi M. Adil Öztürk’ün “Varoluş ve Yıkım” sergisi 18 Nisan’da açılacak.

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi (STMFSG) yeni bir kavramsal sergiye ev sahipliği yapacak. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim ASD. Sanatta Yeterlilik öğrencisi M. Adil Öztürk’ün var olma ve devamında gelen yıkım kavramları arasında görsel olarak bir bağ kurarak oluşturduğu kişisel sergisi 18 Nisan Pazartesi saat 12.00’de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Serigrafi baskı tekniği ile üretilen çalışmalarında var olma sorunsalının insanlarda hem bireysel hem de toplumsal olarak oluşturduğu sancıları aktarmayı hedefleyen Öztürk’ün eserleri 22 Nisan’a kadar STMFSG’de ziyaret edilebilecek.