SAÜ’de Yasama Semineri Düzenlenecek

10.11.2015

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) “Yasama Semineri Model Parlamento” isimli bir etkinlik düzenlenecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü tarafından ortaklaşa 11 Kasım tarihinde düzenlenecek olan Yasama Semineri, Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. TBMM’den uzmanların katılacağı seminerde, TBMM İdari Teşkilatının bilgi birikimi ve tecrübeleri kapsamında yasama faaliyetleri, model parlamento hazırlığı, denetim faaliyetleri, TBMM İdari Teşkilatı ve kariyer imkânları konularına yer verilecek.

10/10/2015 – EU