SAÜ’de Yangın Eğitimi Verildi

05.10.2016

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından yangın eğitimi ve tatbikatı düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademik ve idari personellerine yönelik düzenlenen yangın eğitimi ve tatbikatı, SAÜ Mühendislik Fakültesi Otoparkı’nda gerçekleştirildi. Yangın ve türleri hakkında bilgi veren İhsan Şahin, yangın anında neler yapılması gerektiği, yangın tüplerinin kullanımını ve yangın sonrası yapılması gerekenler konusunda bilgi verdi.

Eğitim sonrası yapılan tatbikatta yakılan ateş, görevli personeller tarafından söndürüldü.

05.10.2016 – MA