SAÜ’de Proje Atölyesi

SAÜ’de Proje Atölyesi
30.01.2024
1.608
A+
A-

 Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Araştırma Üniversitesi olma hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Q1, Q2 yayınlarına verilen desteğin yanında araştırmacılarına Sapanca Gölü manzaralı doğayla iç içe bir “Proje Atölyesi” hizmete sunuldu.

Proje Atölyesinin açılışında konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, “Biz bu güzel mekanı üniversite hedeflerine hizmet eden sizlere tahsis etmek istedik. Proje yapmak isteyen, yayın yapmak isteyen, bu amaçla eğitim yapanlar bu mekanı kullanabilirler” şeklinde konuştu.

Üniversitenin Sakarya’nın iş dünyasıyla bağları güçlü tutması gerektiğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Al, “Bu mekana da isteriz ki iş dünyasından, fabrikalardan, Ar-Ge merkezi olan firmalardan insanlar gelsin. Temsilcileriyle burada beraber çalışın” dedi.

Araştırma Üniversitesi olmak için 2024 yılının akademik çalışmalar açısından önemli olduğuna değinen SAÜ Rektörü Prof. Dr. Al Şu 1 yılda elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Yarış at başı gidiyor. Kazanırsak da kaybedersek de o şekilde olacak. Keşke şunu da yapsaydık, bunu da yapsaydık demeyelim. Sizden ricam tecrübemizi, motivasyonumuzu yayalım” diye konuştu.

Proje Atölyesi’nin açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Prof. Dr. Özer Uygun, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.

 


1.608 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.