SAÜ’de Kutlu Doğum

SAÜ’de Kutlu Doğum
22.04.2013
566
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sakarya Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Kutlu Doğum Kampüs Programı SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sakarya Müftülüğü tarafından 2013 yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında ortak bir program düzenlendi. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kutlu Doğum Kampüs Programı” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hattat Mehmet Memiş’in Hat Sergisi; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, İl Müftü Yardımcıları ve SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından açıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Çollak’ın Kur’an-ı Kerîm tilaveti ile başlayan Program, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’nin selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa AKÇAY, “Hz. Peygamber (Sas) ve İnsan Onuru” konulu bir konuşma yaptı. Konferansın ardından SAÜ İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum En Güzel Slayt Yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri Sakarya Müftüsü İlyas Serenli tarafından verildi.

Programda son olarak; Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemal Karabaşoğlu yönetimindeki Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından Tasavvuf Musikisi Konseri icra edildi.

22/04/2013 – MA
566 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.