SAÜ’de Filistin’e Destek Kermesi

11.12.2023

Sakarya Üniversitesi Yaşayan Kampüs yolunda Filistin’e yardım kermesi yapıldı.

Sakarya Üniversitesi’nin öğrenci toplulukları ve sivil toplum kuruluşlarının da işbirliğiyle Filistin’e yardım kermesi yapıldı. Yaşayan Kampüs yolunda SAÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu’nun da katıldığı kermes, “Filistin ve Savaş” konulu sergiyle misafirlerini karşılarken Tıp, İletişim ve Sağlık Fakültelerinden öğrenciler de gönüllülük yaptı.

Kermes gönüllülerinden Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencisi Zümra, kermesin amacının tüm insanların tek bir yürek olup Filistin’deki savaş mağduru insanlara bir nebze olsun yardımlarının dokunması olduğunu söyledi. Kermeste toplanan yardımların Hayat Vakfı bünyesindeki Yeryüzü Doktorları Derneği eliyle Filistin’e giden Türk doktorlar aracılığıyla ulaştırılacağını aktardı.

Haber : Selin Işık