SAÜ’de Doğaçlama Tiyatro

13.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genç Girişimciler Kulübü (GGK ) tarafından organize edilen gecede Tiyatro Suretler doğaçlama tiyatro gösterileri ile sahnedeydiler.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen doğaçlama tiyatroda öğrencilerden alınan komutlar ve cümlelerle birlikte çeşitli doğaçlama oyunlar sergilendi.

2010 yılında kurulan Tiyatro Suretler ekibinin oyuncuları Sakarya Üniversitesi öğrencilerinden oluşuyor. Tiyatro Suretler ekibinin kurucusu Fatih Sancaklı doğaçlama tiyatronun yanı sıra metinli oyunlar ve çocuk oyunları da düzenlediklerini söyleyerek turne yaptıkları yerlerde Sakarya Üniversitesi öğrencileri olduklarını gururla söylediklerini ve bundan gurur duyduklarını belirtti.

Genç Girişimciler Kulübü Başkanı Hanife Gazi, öğrencilerin vize haftasından sonra eğlenceli vakit geçirebilmesi adına tiyatro gibi farklı konseptte etkinliklerle öğrencilerin karşılarına çıkmak istedikleri için Tiyatro Suretler ekibi ile bir tiyatro etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

Doğaçlama tiyatro etkinliği plaket takdiminin ardından sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Uslu