SAÜ’de Cumhuriyet Konseri Coşkusu

SAÜ’de Cumhuriyet Konseri Coşkusu
29.10.2022
838
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı ve Türk Halk Müziği Kent Topluluğu tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yılına özel “Cumhuriyet Konseri” düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Türk Müziği Araştırma Tanıtma ve Uygulama (TÜAT) Öğrenci Topluluğu ile Sakarya Halk Müziği Derneği ortaklığında gerçekleştirilen konserde Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu repertuvar çalışmalarını sergiledi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konsere; SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Köseoğlu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Sakarya BAM Daire Başkanı Hakan İskenderoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

SAÜ Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sertan Demir’in şefliğini üstlendiği topluluk, halk oyunları eşliğinde yurdun farklı yörelerinden eserler sergiledi. Anlamlı günler için yapılan etkinliklerin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Rektör Al programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Al Doç. Dr. Sertan Demir’e konsere katkılarından dolayı çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Konser, katılımcılara teşekkür belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 
838 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.