SAÜ’de Anestezi Uygulamalarında Ultrasonografi Kursu Başlıyor

20.09.2022

Üniversite ev sahipliğinde 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak kurs Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından organize ediliyor.

Kursta Ankara, İstanbul, Konya ve Trabzon’dan gelen 10 eğitimci, kursiyerlerle buluşacak. Teorik eğitime Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi ev sahipliği yapacak. Ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binası eğitim salonlarında pratik uygulama eğitimi verilecek.

Kursun moderatörlüğünü ise Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem ve Koç Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yavuz Gürkan üstlenecek.