SAÜ’de 15 Temmuz’a Özel Canlı Yayın

SAÜ canlı yayınında akademisyenler tarafından 15 Temmuz darbesinin dini, sosyolojik, tarihsel ve siyasal açıdan değerlendirilmesi yapılacak.

SAÜ’de 15 Temmuz’a Özel Canlı Yayın
13.07.2020

Sakarya Üniversitesi tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek canlı yayında darbe girişimi tüm yönleriyle ele alınacak.

SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necmettin Alkan’ın  moderatörlük yapacağı programa, SAÜ Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Abdullah İnce ve SAÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nebi Miş konuşmacı olarak katılacak. Programda 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen darbe girişiminin 4’üncü yıldönümünde, kalkışmanın sosyolojik, dini, tarihsel ve siyasal boyutları ele alınacak.

Program 15 Temmuz 2020 Çarşamba akşamı saat 22:00’da Sakarya Üniversitesinin YouTube kanalı www.youtube.com/sakaryauni ve diğer resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.