Yabancı Diller Bölümü Uzaktan İngilizce Eğitimine Hazır

23.03.2020

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, uzaktan eğitime yönelik tüm hazırlıklarını tamamladı.

Hazırlanan ders videoları, dokümanları, kullanılan ders kitabının LMS sistemi ve yapılacak canlı sanal dersler ile uzaktan İngilizce eğitimi vermeye hazır olduklarını belirten Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar, uzaktan eğitim konusunda üniversite ve bölüm olarak tecrübeli olduklarını ifade etti. Dolayısıyla çok hızlı bir şekilde hazırlanabildiklerini dile getiren Dr. Ulvican Yazar, bu eğitim yöntemi ile hazırlık sınıfları için ve Ortak Zorunlu İngilizce dersi için gerekli dil eğitimini öğrencilerine sorunsuz vereceklerini kaydetti.

23-03-2020 / ST