SAÜ Uluslararası İşbirliği Ağını Güçlendiriyor

SAÜ Uluslararası İşbirliği Ağını Güçlendiriyor
15.09.2023
2.002
A+
A-

Sakarya Üniversitesi uluslararası alanda işbirliği ağını genişletmek üzere Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Emrah Doğan ve beraberindeki heyet, Karadağ Erasmus+ Ulusal Ofisi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Karadağ Erasmus+ Ulusal Ofisi yetkilileri, Türkiye’den ilk defa bir heyetin kendileri ile temasa geçtiğini belirtti.

Ülkenin tek devlet üniversitesi olan Karadağ Üniversitesi ile de bir görüşme gerçekleştiren SAÜ Heyeti, Karadağ Üniversitesi Heyeti ile öğrenci ve araştırmacı değişimi, üniversiteler arasında ikili işbirlikleri, ortak akademik projeler yürütülmesi gibi konularda anlaşmaların yapılması kararını aldı.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, “Karadağ ziyaretimiz esnasında, burada büyük bir öğrenci ve akademisyen değişimi ve ortak proje gerçekleştirme potansiyeli olduğunu gördük.  Karadağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sanja Pekovic ve uluslararası ofis koordinatörü ile toplantı yaparak karşılıklı ikili anlaşma yapmak için hemfikir olduk” diye ifade etti.


2.002 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.