SAÜ Proje Hazırlama Eğitiminde

SAÜ Proje Hazırlama Eğitiminde
01.09.2014
652
A+
A-

TÜBİTAK-BİDEB tarafından “2237 Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenen ve Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zafer TATLI’nın yürütücülüğünde hazırlanan “Mühendislik ve Teknoloji Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi”nin üçüncüsü başladı.

7 Eğitimci ve 30 Katılımcı ile 1 – 3 Eylül 2014 tarihleri arasında, The Green Park Kartepe Resort Hotel/Kocaeli’de gerçekleştirilecek etkinliğe Sakarya, Sabancı, Düzce ve Abant İzzet Baysal Üniversitelerinden araştırmacılar katılıyor.

Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Zafer Tatlı; 2013 yılından beri devam eden ve bu dönem üçüncüsü düzenlenen projenin Sakarya Üniversitesi’nde proje hazırlanmasını teşvik edici farkındalıklar oluşturduğunu belirtti.  Doç. Dr. Tatlı, yeni dönemde TÜBİTAK destekli 5 önemli projenin hayata geçtiğini ve sağlanan bu birliktelikle daha önemli çalışmalara imza atılacağını umduklarını söyledi.

Etkinliğe eğitimci olarak; Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fatih Üstel, Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Doç. Dr. Ramazan Kayıkçı, Sabancı Üniversitesi’nden ise Prof. Dr. Hasan Mandal, Abdurrahman Türk ve Aslıhan Eran katılacak. Etkinlik kapsamında “Proje Geliştirme Süreçleri”, “TÜBİTAK Proje Olanakları”, “Örnek Proje Yazımı”, “Proje Örnekleri”, “Araştırma Konusu Belirleme”,  “Uygulamalı Proje Çalışmaları”, “Projenin Bütçelendirilmesi”, konularında katılımcılara eğitim verilecek. Etkinliklerde araştırmacıların aktif olarak katılımı sağlanacak.

01/09/2014 – EH

 


652 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.