SAÜ Öğrencileri Televizyon Programına Konuk Oldu

28.04.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Öğrenci Topluluğu (ADEM) ve Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜ GENÇMER), Vav TV stüdyosunu ziyaret ederek “Gençlerle Baş Başa” programına katıldı.

Öğrencilerimiz programda, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmasının ezan dalında birincilik elde eden Muhsin Kara’dan ezanı canlı dinleme fırsatı buldu. Türkiye’den ve yurt dışından konukların yer aldığı programda katılımcılar, Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan’a sorularak sorarak etkileşimli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Televizyon programı sonrası Miniatürk’ü gezen öğrenciler, iftar sonrası Çamlıca Tepesini de ziyaret ederek geziyi tamamladı. Farklı fakültelerden öğrencilerin yer aldığı TV ziyareti ve İstanbul gezisi öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.