SAÜ Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

13/03/2018 tarihinde oynanan Öğrenci Ligi maç sonuçları;

Kırkpınar Tur. MYO: 0 – Mühendislik Fak. : 3

Hakem: Duygu Genç

Kırkpınar Tur. MYO: Muhammed** Alper** Can** Abdullah** Emirhan** Murat** Hami** Can** İlker** Görkem** Oğuzhan**

Antrenör: İsmet Bahadır

Mühendislik Fak. : Yusuf*** Alperen*** Hamzatu*** Amer*** Özkan*** Enes*** Gökay*** Furkan*** Kubilay*** Ahmet***

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Goller: Gökay Altun (60.dk), Enes Yartaşı (65.dk), Amer Raogui (81.dk) Mühendislik Fak.

Sarı Kart: Emirhan Kölekçi, İlker Kılıç (Kırkpınar tur. MYO), Hamzatu Pikaite, Özkan Şahin (Müh. Fak.)

Turizm Fak. : 4 – Sağlık Hiz. MYO : 2

Hakem: Duygu Genç

Turizm Fak. : Tugay*** Emre*** Abdullah*** Uğur*** Ensar*** Oğuzhan*** Tugay Ö*** Görkem*** Alihan*** Mahmut*** Lavdim***

Antrenör: Yüce Taş

Sağlık Hiz. MYO: Emrecan** Murat** Ali** Ali G** Enes** Ahmet** Mustafa** Onur**

Antrenör: Ali Yıldırım

Goller: Emre Çiftçi (20-44.dk), Abdullah Selçuk (42.dk), Ensar Kamacı (58.dk) (Turizm Fak.), Murat Tektimur (24.dk), Ali Günaydın (43.dk) (Sağlık Hiz. MYO)

Sarı Kart: Görkem Kulaksız, Alihan Yaz (Turizm Fak.)

Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : 6 – Fen Edebiyat Fak. : 5

Hakem: Duygu Genç

Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : Mamadou*** Emirhan*** Mahmut*** Harun*** Burak*** Ali*** Yasin*** Mahmut*** Efsal*** Hasan*** Murat*** Melih***

Antrenör: Abdullah Sevin

Fen Edebiyat Fak. : Tayfun** Ramazan** Onur** Berkay** Emre** Ahmat** Halil** Bekir** Göktürk** Furkan** Yasin** Ertuğrul**

Antrenör: Yakup Güneş

Goller: Burak Çalışgan (13.dk), Ali Ulvi Bayram (30.dk), Yasin Türkyılmaz (65.dk), Harun Işık (80.dk), Mahmut Kaya (83.dk), Ahmat Mahamat (88.dk) (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.),Onur Üngördü (25.dk), Ramazan Apak (35.dk), Ahmet Gökkaya (55.dk), Emre aykaç (77.dk), Berkay Tay (85.dk) (Fen Edebiyat Fak.)

Sarı Kart: Ramazan Apak, Onur Üngördü (Fen Edebiyat Fak)

Siyasal Bil. Fak. : 1 – Hendek MYO: 3

Hakem: Barış Uzun

Siyasal Bil. Fak. : Ayberk** Ahmet** Selçuk** Aydın** Hüseyin** Bünyamin** Furkan** Serkan** Yasin** Abdullah** Okan** Berkant** Arafat**

Antrenör: Bünyamin Sancaktutar

Hendek MYO:  Muhammed*** Oktay*** Metehan*** Eren*** Emirhan*** İbrahim*** İsmail*** Mehmet*** Soner*** Selman*** Refik*** İlker***

Antrenör: Yılmaz Bekliyen

Goller: Furkan Köseoğlu (10.dk) (Siyasal Bil. Fak.), Soner Var (55.dk), Oktay Keleç (59-74.dk) (Hendek MYO)

Sarı Kart: Okan Öztürk, Hüseyin Yolal (Siyasal Bil. Fak.), Oktay Keleç (Hendek MYO)

İletişim Fak. : 1 – Teknoloji Fak. : 4

Hakem: Barış Uzun

İletişim Fak. : Enes** Yusuf** Faruk** Yusuf S** Bişar** Gökhan** Fuat** Ferhat** Can** Onur** Orhan**

Antrenör: Muhammet Ali Kolsan

Teknoloji Fak. : Cihan*** Kaan*** Ahmet*** Yaşar*** Ferhat*** Eren*** Tunahan*** Murat*** Hüseyin*** Yusuf***

Antrenör: Tuncay Yurt

Goller: Gökhan Keskin (1.dk) (İletişim Fak.), Eren Büyükkocabaş (3-30.dk), Ahmet Emre Tekol (55.dk), Yaşar Kök (60.dk) (Teknoloji Fak.)

Sarı Kart: Gökhan Keskin, Bişar Arslan (İletişim Fak.), Tunahan Demir, Ahmet Emre Tekol, Kaan Düzgit, Yaşar Kök (Teknoloji Fak.)

ETİKETLER: , , ,