SAÜ Korumalı Futbol Takımı Tatankaları, Dumlupınar Titans’ı 40-0 Yendi

26.02.2014

Sakarya Üniversitesi Tatankaları, üstün bir oyun sonrasında Dumlupınar Üniversitesi Titans takımını 40-0 mağlup etti.

22 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 13.00’de SAÜ BESYO Çim Sahada oynanan karşılaşmada tecrübeli taraf Sakarya Tatankaları, yeni oluşum içinde olan ligin yeni takımı Dumlupınar Titans’ı 40-0 mağlup ederek ilk hafta sonunda averajla liderlik koltuğuna oturdu. Sakarya takımının üstünlüğüyle geçen maçta Tatankaların sayılarını Batur Serim, Yunus Gürbüz, Alp Burak Çamlıer, Bilguun Altankhuyag, Mert Çınar ve Seyyid İlhan kaydetti.

26-02-2014 / ST