SAÜ ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Arasında Mevlana Ortaklığı

SAÜ ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Arasında Mevlana Ortaklığı
30.09.2015
1.133
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ) arasında Mevlana Değişim Programı kapsamında bir protokol imzalandı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile KISBÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Güleç arasında imzalanan protokol töreninde SAÜ Farabi Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bostancı da hazır bulundu.

Sakarya Üniversitesi olarak tecrübe paylaşımına önem verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Yeni kurulan bir üniversitenin güzel ve doğru bir şekilde gelişmesinde katkımızın olması bizi mutlu eder. İmzaladığımız protokolün hayırlı ve verimli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KISBÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Güleç de Sakarya Üniversitesi’nin yükseköğrenimde birçok yeniliği ilk gerçekleştiren üniversitelerden biri olduğuna vurgu yaparak, “Sakarya Üniversitesi ülkemizin gelişmiş üniversitelerinden biri. Dolayısıyla Sakarya Üniversitesi'nin tecrübesi yeni kurulan üniversitemiz için oldukça önemli ve değerli. Bu anlaşma ile tecrübe ve birikimlerinin aktarılmasını kolaylaştırmış olduk. Desteklerinden dolayı değerli hocam Prof. Dr. Muzaffer Elmas'a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

SAÜ Farabi Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bostancı ise Sakarya Üniversitesi’nin Mevlana Programına önem verdiğini ifade ederek, protokolün her iki üniversitenin öğrencilerine ve öğretim üyelerine hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

30/09/2015 – ST


1.133 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.