SAÜ Güvenlik Yemekte Buluştu

28.12.2015

Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel hale dönüşen ‘Yılın Son Pazar Yemeği’ 28 Aralık Pazar günü SAÜ Personel Yemekhanesi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel hale dönüşen ‘Yılın Son Pazar Yemeği’nin bu yıl ki onur konukları Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Prof. Dr. Engin Yıldırım ve Güvenlik –İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı oldu.

‘Yılın Son Pazar Yemeği’, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Musa Eken, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım, daire başkanları ve üniversite personelinin yanı sıra Serdivan Minibüsleri Durak Başkanı Adem Tan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

SAÜ Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Özkan Toçoğlu tarafından organize edilen yemekte katılımcılara, çorba, döner, pilav ve tatlı ikram edildi. Görev yapan tüm personel ve konukları ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Toçoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz yemeğimizin 5. sini gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayan Sayın Engin Yıldırım’ın ve Sayın Ömer Çağırıcı’nın katılımı bizleri çok mutlu etmiştir. Yemeğimiz, Sakarya Üniversitesinin birliğini beraberliğini ve gücünü göstermektedir. İlgi ve katılım, şubemizde görev yapan personelimize de büyük moral olmuştur. Bu tür birliktelikler sosyal ilişkilerin kuvvetlendirilmesi açısından önemlidir. Düzenlediğimiz bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese şahsım ve personelim adına çok teşekkür ediyorum. Bu yılı kazasız, belasız geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2016 yılında da ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

28.12.2015 – YC