SAÜ Gündemi: Öğrencilere Yönelik İş Birliği

03.11.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Oyun Adası” isimli projeyi gerçekleştirmek amacıyla bir iş birliği protokolü imzalandı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin oyun yazılımı konusunda kendilerini geliştirmeleri ve dijital oyun alanında yeteneklerini ön plana çıkarmaları amacıyla düzenlenecek liseler arası “Oyun Adası Hackathon” çerçevesinde üniversitemiz ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirecek.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş tarafından imzalanan protokolde; öğrencilerinin özgüvenlerinin gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin ve öğretmenlerin hackathon tecrübesini edinmelerini sağlamak ve nitelikli dijital oyun üretimini desteklemek amaçlanıyor.