SAÜ Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Ödül Aldı

09.04.2018

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bilimleri Yüksek Lisans öğrencileri, I. Uluslararası Müzik Araştırmaları Öğrenci Kongresi’nden ödül ile döndü.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından 28-30 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen ‘1. Uluslararası Müzik Araştırmaları Öğrenci Kongresi’nden 3 ödül aldı.

90 bildiri ve 6 posterin yer aldığı kongrede, sunum değerlendirme kurullarının kararları doğrultusunda, Sözlü sunum alanında Barış İpekçiler birincilik, Poster sunum alanında Cem Güneş birincilik, H. Hüseyin Şahin üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Kırıkkale Üniversitesi tarafından iki yıldır düzenlenen “Müzik Araştırmaları Öğrenci Kongresi” 2019 yılında Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

09.04.2018 – YC