Gök Gürültülü

SAÜ’ de Medya Kritiği

28.11.2013

Sakarya Üniversitesi Kritik Analitik Düşünme Öğrenci Topluluğu tarafından Medya Kritiği isimli bir konferans düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kritik Analitik Düşünme Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Medya Kritiği’ isimli konferans SAÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak Ahmet Can Karakaş katıldı.

Kitle iletişim araçlarının kullanılmasını, algılamanın besmelesi olarak ifade eden Karakaş, algılarımızın televizyon ile yönetildiğini ve görselliğe temel iç güdülerin hakim olduğunu söyledi. Global düşün yerel hareket et düşüncesini söyleyen Karakaş sözlerine şu şekil devam etti; “Herhangi kişi size bilgi getirdiğinde o bilgiye hemen inanmayın araştırın. Bu kritik analitik düşüncedir.”

27-11-2013 / KS