SAÜ, çocuk etkinliklerine katılan personele ve öğrencilere kahvaltı ve belge verdi

24.11.2023

Sakarya Üniversitesi personel lokalinde, 13-17 Kasım tarihleri arasında Çocuk Etkinliklerinde görev alan personel ve öğrencilere yönelik olarak kahvaltı programı ve belge takdimi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Ofisi, Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) ve Kütüphane ve Dokumantasyon Daire Başkanlığı tarafından ortak olarak düzenlenen 13-17 Kasım Çocuk Etkinlikleri’nde görev alan personel ve öğrencilere yönelik kahvaltı programı yapıldı. Programın ardından etkinliklere katılan öğrencilere  katılım belgeleri takdim edildi.

Etkinliğe, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Damla Öğrenci Topluluğu, Genç Yeşilay Öğrenci Topluluğu, Acil Yardım Öğrenci Topluluğu, Biyoloji Öğrenci Topluluğu ve Genç Kızılay Öğrenci Topluluğundan temsilcilerin de katıldığı etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.