Sapanca MYO’ya Anlamlı Ziyaret

25.11.2016

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen ve okul öğretim elemanları ile sohbet eden Başkan Yılmazer’e ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu, öğretmenlerin bu mesleği en iyi biçimde yerine getirmek için büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade eden  Başkan Yılmazer bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek olmaya devam edeceğiz dedi.

Ziyarette Başkan Yılmazer, Sapanca Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarını kutlayarak, hediye takdim etti.

25/11/2016 – MA