Sapanca MYO’da Kan Bağışı

04.11.2016

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda  akademisyenler, idari personel ve öğlenciler kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay’ı tarafından “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında SAÜ Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda kan bağışı yapıldı.

Kampanya dâhilinde Kızılay gönüllüsü öğrenciler, akademik ve idari personelin de katılımının sağladığı kan bağışı etkinliği büyük ilgi gördü.

SAÜ Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yüksek katılımın sağlandığı kampanya nedeni ile Türk Kızılay’ı çalışanlarına ve kan bağışı yapanlara teşekkür etti.