Az Bulutlu

Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı Semineri Düzenlendi

06.11.2015

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü Psikoloğu Sündüs Sancakoğlu tarafından ‘Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı Mücadele ve Önleme’ konulu bir seminer düzenlendi.

Seminere Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Adem Gümüşel, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Erdinç Cesur, Sapanca Meslek Yüksekokulu ve Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Sapanca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenler katıldı.

Seminerde Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı nedenleri, belirtileri, önleyici faaliyetleri ile tedavi edici ve tamamlayıcı faaliyetleri içeren bilgilendirme semineri sonrasında, kokteyl düzenlendi.

06/11/2015 – MFYA