Sapanca Matematik Festivali’ne SAÜ Katkısı

06.11.2023

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1-2 Kasım tarihlerinde Sapanca Matematik Festivali düzenlendi.

Festivalde Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özkan Ergene, Doç. Dr. Mithat Takunyacı, Dr. Öğr. Üyesi Nuray Çalışkan Dedeoğlu, Arş. Gör. Büşra Çaylan Ergene, Arş. Gör. Kevser Günay ile üçüncü ve dördüncü sınıfta öğrenim gören öğretmen adayları çeşitli Matematik Atölyeleri düzenledi.

İki gün süren etkinlik sürecinde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde birçok öğrenci matematik atölyelerine katıldı.