Sanayi Tezleri Destekleme Programı Eğitimi

06.11.2015

Sakarya Üniversitesi Teknokent’te ‘Sanayi Tezleri Destekleme Programı Eğitimi’ düzenlenecek.

SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Salih Zeki Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim, 18 Kasım  2015 Çarşamba günü saat 14.00’de Adaptto Teknoloji Transfer Ofisi Sakarya Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Eğitimde tez proje konularının belirlenmesi öncesi yüksek lisans ve doktora öğrencileri, araştırmacılar ve sanayi temsilcilerinin SANTEZ projeleri hakkında bilgilendirilmesi, SANTEZ yazılırken dikkat edilecek konular, SANTEZ programında yapılan yenilikler konularında bilgilendirme yapılacak.

Etkinliğe akademisyenler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile araştırmacılar ve firma temsilcileri katılabilecek.

06/11/2015 – MA