Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması

23.01.2014

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ‘Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması’ için başvurular devam ediyor.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ‘Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması’nda birinci olan öğrenciye 10 bin, ikinci olan öğrenciye 7 bin 500, üçüncü olan öğrenciye ise 5 bin TL ödül verilecek. Danışman ödüllerininde verildiği yarışmaya birincilik ödülü 5 bin TL, ikincilik ödüllü 3 bin 750 TL, üçüncülük ödülü ise 2 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bitirme Tezi Hazırlama Aşamasındaki Lisans Öğrencilerinin başvuruda bulunabileceği yarışmanın başvuruları 14 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek.

Ayrıntılı Bilgi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız…

23/01/2013 – YC