Sanat, Tasarım ve Manipülasyon Sempozyumu

22.02.2013

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Sanat, Tasarım ve Manipülasyon Sempozyumu düzenlenecek.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 14-16 Kasım 2013 tarihleri arasında Uluslararası Sanat, Tasarım ve Manipülasyon Sempozyumu düzenlenecek.

Sanat ve tasarım alanındaki sorunlar, manipülasyon kavramı ekseninde ele alınacağı Sempozyumda, sanatın ve sanat eleştirisinin imkanlarını araştırmak, sanat ve tasarımın toplumsal ve kültürel dönüşümdeki rolünü ortaya koymak, sanat ve tasarımın medya ile olan etkileşimini değerlendirmek hedefleniyor.

Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgilere www.ustm.sakarya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

22/02/2013 – HM