SAN-TEZ Projeleri Duyurusu

14.08.2013
SAN-TEZ proje çağrıları ile ilgili olarak bir duyuru yayımlandı.
Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğinde özel sektör firmaları ile akademisyenlerimizin ortak sanayi tezleri kapsamında 2013-2 proje çağrıları açılmıştır. Program 30 Ağustos 2013 tarihi itibarıyla son bulacaktır.
Akademisyenlerimizin, özel sektör kuruluşları ile sanayi tezleri kapsamında hazırlanan projelere, proje bütçesinin %15-25 arasında değişen bir oranı üniversitemiz BAPK birimi tarafından desteklenmektedir. (Üniversitemizde 2013-I. döneminde 3 adet SAN-TEZ projesi alınmıştır)
Ayrıntılı bilgi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız…
Öğretim üyelerimizden SAN-TEZ veya TÜBİTAK projesi alanlar, üniversitemiz BAPK birimi tarafından ek bütçelerle desteklenecek ve kendine ihtiyaç duydukları teknik ve lojistik destek sağlanacaktır. Proje bütçelerinden teşvik ikramiyeleri çıkarıldıktan sonra, kalan bütçenin %25’i öğretim üyelerinin çalışmalarına destek olmak amacıyla BAPK tarafından ek destek olarak verilecektir.
14/08/2013 – YC