Sakarya Üniversitesi’nin Projesi Avrupa Birliği Tarafından Kabul Edildi

Sakarya Üniversitesi’nin Projesi Avrupa Birliği Tarafından Kabul Edildi
23.07.2013
981
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Titrek koordinatörlüğünde hazırlanan DETICE Erasmus programı proje başvurusu Avrupa Birliği tarafından kabul edildi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Titrek koordinatörlüğünde hazırlanan “The development of  entrepreneurship through interactive encouragement of creativity in education-DETICE” adlı Erasmus Yoğun Programı proje başvurusu Avrupa Birliği tarafından kabul edildi.

Sakarya Üniversitesi tarafından yürütülecek olan DETICE projeye İspanya’dan 2 ve Portekiz, Belçika, Danimarka, İtalya, Litvanya, Çek Cumhuriyeti ve Romanya’dan birer olmak üzere toplam 10 üniversite katılacak. Projenin yoğun program eğitimleri 20 Ocak –  5 Şubat 2014 tarihleri arasında Avrupa’dan gelecek en az 60 öğrenci ve 20 öğretim elemanı olmak üzere, toplam 80 katılımcı ile Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Daha önceki Erasmus projelerinde İspanya gazetelerinde manşet olduklarını ve Sakarya Üniversitesi’nin uluslararasılaşma vizyonunu daha da ileri taşıdıklarını ifade eden Doç. Dr. Osman Titrek, “Bu yeni proje ile bu vizyonu çok daha fazla üniversitenin katılımı ile daha da yükseklere taşıyacağız. Rektörümüzün önderliğinde daha da başarılı uluslararası işler gerçekleştireceğimizden şüphemiz yok. Projenin Sakarya Üniversitesi’ne hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Projede görev alacak ekibe de şimdiden başarılar diliyoruz.” dedi.

23/07/2013 – HM

 


981 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.