Az Bulutlu

Sakarya Üniversitesindeki ikinci dört yıllık Rektörlük görevim bugün, 28.11.2014 başlamıştır.

28.11.2014

Birlikte başarma düşüncesiyle geçirdiğimiz dört yıllık dönemde üniversitemiz, eğitim öğretim ve bilimsel yayın alanında oldukça büyük mesafe kaydetmiş, bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemiştir. Sakarya Üniversitesi mensupları bu anlayışını ve farklılığını seçim sürecinde de göstermiş ve bu alanda da örnek bir davranış sergilemiştir.

Bu durumun Üniversitemizde 30 Ekim’de yapılan rektör aday belirleme seçimlerinde siz değerli mesai arkadaşlarım ve YÖK üyeleri tarafından takdirle karşılandığını görmüş olmaktan büyük mutluluk ve gurur duydum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile başlamış olduğum yeni dönemde aynı heyecanla, aynı kararlılıkla üniversitemizi daha da ileriye götürmek için çalışacağız. Önümüzdeki dört yılda eğitimde akreditasyon, nitelikli bilimsel yayın, uluslararasılaşma ve rekabet edebilirlik çerçevesinde ve özellikle dış kaynaklı projelere odaklanarak Sakarya Üniversitesi’ni bir dünya üniversitesi yapmak için durmaksızın çalışacağız. Birlikte başardığımız pek çok konuda olduğu gibi hedeflerimize birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır.

Bu düşüncelerle, rektörlük seçim sürecinde desteğini esirgemeyen Akademisyenlerimize, varlık sebebimiz olan Öğrencilerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Basın Mensuplarımıza, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımıza ve Bakanımız Doç. Dr. Ayşenur İSLAM’a, şehrimizdeki ve ülkemizdeki tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yeni dönemin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Muzaffer Elmas
Rektör

NOT:  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ELMAS’ın 28.11.2014 tarihinde başlayan yeni Rektörlük döneminin kutlama buluşması 01 Aralık 2014 Pazartesi Günü saat 16:00-18:00 arası Personel Yemekhanesinde yapılacaktır.Tüm personelimiz davetlidir.