Sakarya Üniversitesi’nde MÜDEK Toplantısı Yapıldı

Sakarya Üniversitesi’nde, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Ara Dönem Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti.

Sakarya Üniversitesi’nde MÜDEK Toplantısı Yapıldı
08.03.2017

Rektörlük Senato Salonunda yapılan toplantıda Sakarya Üniversitesi mühendislik fakültelerinin akreditasyon çalışmalarındaki değerlendirmelerinin sonuç raporları, MÜDEK değerlendirme takım başkanları tarafından sunuldu.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, toplantıda yaptığı konuşmasında, sürecin pozitif sonuçlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Ülkece geçirilen zor süreçlerin içerisinde, gösterdikleri özveriden dolayı takımıma ve ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Üniversitesi’nin katıldığı kalite değerlendirme faaliyetlerinden ve sayısal verilerden de bahseden Elmas, “Son 5 yıl içerisinde üniversitemizde birçok alanda ilerleme kaydettik. Bu verileri de internet sayfamızda ‘Sayılarla SAÜ’ bölümünde güncel verilerle paylaşmaktayız. Kalite süreçlerinde web tabanlı bütünleşik bir yönetim sistemi tüm işlerimizi kolaylaştırdı ve bizi bürokrasiden kurtardı” diye konuştu.

MÜDEK heyetine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Elmas, eksikliklerin ise büyük bir hızla tamamlanacağını sözlerine ekledi.

08-03-2017 / Furkan Özgür