Gök Gürültülü

Sakarya Üniversitesi’nden Taziye Ziyareti

13.12.2016

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığında Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ve Senatoyu temsilen bir heyet, Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’na ziyarette bulundu.

Ziyarette 10 Aralık gecesi yaşanan hain terör saldırısında şehit olanlar anısına taziye ziyaretinde bulunan Sakarya Üniversitesi Heyeti, Beşiktaş’ta Vodafone Arena yakını ve Maçka Parkı’nda 10 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınadı. Şehit olan polisler için başsağlığı dileyerek, Türk polisinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

13.12.2016 – YC