Gök Gürültülü

Sakarya Üniversitesi Tuğba’yı Anıyor

24.04.2013

Sakarya Üniversitesi’nde, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğan’ın anısına 30 Nisan’da kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi Kızılay Öğrenci Topluluğu ve Sakarya Kızılay Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan ‘Sakarya Üniversitesi Tuğba’yı Anıyor’ isimli kan bağışı kampanyası 30 Nisan Salı günü SAÜ Merkez Kafeterya’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin tüm bölgelerinde sürekli olarak “Kan İhtiyaçtır” sloganıyla bağış kampanyaları düzenleyen Kızılay bu ay en önemli programını Sakarya Üniversitesi’nin desteği ile gerçekleştirecek. Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi göstermesi beklenen “Sakarya Üniversitesi Tuğba’yı Anıyor” isimli kan bağışı kampanyasına destek olmak isteyenler 30 Nisan saat 9.00 ile 24.00 arasında SAÜ Merkez Kafeterya’da buluşuyor.

24/04/2013 -YC