Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ulusal Medyayla İşbirliği Yapıyor

22.07.2014

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi, akademik çalışmaların yanı sıra ulusal medya kanallarıyla da işbirliğini artırıyor.

SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın desteğiyle, Fakülte Öğretim Görevlilerinden Aybars Bora Kahyaoğlu’nun senaryo danışmanı ve editör olarak görev aldığı, yepyeni bir program yayına giriyor. Kanal D’de yayınlanacak olan “112 ACİL” isimli televizyon programı, 24 Temmuz 2014 tarihinde, en çok seyredilen zaman aralığı olarak kabul edilen prime time yayın kuşağında, saat 21.45’te izleyicilerle buluşacak.

“112 ACİL” programı, Türkiye’de televizyonculuk açısından pek çok yeniliği ekranlara taşımak konusunda iddialı. Prof. Dr. Aytekin İşman, televizyon yayıncılığının önemli kanallarından biri olan Kanal D ile Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin bu işbirliğinden memnun olduğunu belirterek, ilerleyen aylarda ulusal medya ile işbirliği yapılacağını ve önemli projelerin üretilmesi vizyonunun sürdürüleceğini ifade etti.

Program ile ilgili ayrıntılı bilgi ve tanıtım videoları için Kanal D’nin resmi sitesini ve aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

1. Bölüm Fragmanı

22/07/2014 – ST