Sakarya Üniversitesi Haberde İlk 10’da

17.10.2014

2014 Yılının ilk 9 ayında üniversitelerin medyada yer alan haberlerinin değerlendirildiği araştırmada SAÜ ilk 10 sırada yer aldı.

Türkiye’nin önde gelen medya takip ajanslarından ‘İnterpress’ üniversitelerin haber karnesini açıkladı. Üniversitelerle ilgili basında çıkan haberlerin değerlendirildiği listede Türkiye’nin eski ve köklü üniversitelerinin yer aldığı ilk 10 sırada en genç üniversite Sakarya Üniversitesi oldu. 2014 yılının ilk dokuz ayında üniversitelerin medyada yer alan haber sayısına göre ilk ona giren üniversiteler şunlar:  Akdeniz Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi,  Sakarya Üniversitesi.

17/10/2014 – EH