Yağışlı

Sakarya Üniversitesi Gazzeli Öğrencilere Kapısını Açtı

04.08.2014

Modern zamanların en büyük insanlık dramını yaşayan Gazzeli öğrencilere Sakarya Üniversitesi’nden destek geldi.

Sakarya Üniversitesi, bu kapsamda 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılında 20 Gazzeli öğrenciye kontenjan ayırdı. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversite olarak ellerinden geldiğince mazlum halkların yanında olmaya gayret ettiklerini belirterek, önümüzdeki dönem 20 Gazzeli gencin eğitimlerine üniversitelerinde devam etmesini sağlayacaklarını söyledi. Öte yandan halen bin 500 civarında yabancı uyruklu öğrencinin öğrenim gördüğü Sakarya Üniversitesi, bu sayıyı 4 bine çıkarmayı hedefliyor. Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi’nin her anlamda evrensel kriterleri yakaladığını vurgulayarak, dünya üniversiteleri ile yarışa hazır olduğunun da altını çizdi.

04/08/2014 – EH